Technische cursussen

Een voortdurende technische opleiding is noodzakelijk om technische verbeteringen in een productieproces door te voeren. HEIDENHAIN biedt praktijkgerichte cursussen, waarin de benodigde vakkennis efficiënt en op de gebruiker gericht wordt overgedragen. Cursussen worden niet alleen in Traunreut (Duitsland) gegeven.

TNC programmeercursussen kunnen ook bij verschillende scholingspartners in Duitsland en in de rest van de wereld worden gevolgd. HEIDENHAIN NEDERLAND in Ede biedt een scala van cursussen aan in het Nederlands, variërend van TNC programmeercursussen voor eindgebruikers tot technische cursussen voor servicetechnici

Technische cursussen

HEIDENHAIN biedt vraaggerichte trainingen die u op een praktische, efficiënte en gebruikersvriendelijke manier de nodige technische kennis bijbrengen.

Wij bieden de juiste training voor uw behoeften!

  • NC-standaardtrainingen in de scholing in Ede
  • Een training op maat met door u gespecificeerde onderwerpen, op het kantoor in Ede of bij u op locatie
  • Training op maat op uw eigen machine met uw typische toepassingen, bij u op locatie,
  • of een trainingslocatie bij u in de buurt door een geautoriseerde HEIDENHAIN-trainingspartner voor TNC-programmeertrainingen

Bovendien bieden onze HEIDENHAIN-vertegenwoordigers wereldwijd trainingen aan in de desbetreffende taal.

HIT - het interactieve leerconcept voor de NC-programmering

HEIDENHAIN heeft een leermethode ontwikkeld die uit drie modules bestaat.

HIT, het HEIDENHAIN interactieve trainingssysteem, combineert als lesconcept voor de HEIDENHAIN besturingen theoretische kennis met praktische oefeningen in een zelfstudie omgeving. Hiermee stapt u kinderlijk eenvoudig in bij de programmering HEIDENHAIN besturingen. HIT is speciaal ontwikkeld voor leerlingen en mensen die worden omgeschoold. Naast de programmering van de besturing levert HIT ook basiskennis van de belangrijkste onderdelen van een CNC machine op. Dit gaat aan de hand van animaties, kleine opdrachten en grotere oefeningen. Dat wat geleerd is kan via tests gecontroleerd worden.

Deze cursussen zijn wellicht interessant voor u

HEIDENHAIN Interactive Training

HEIDENHAIN Interactive Training (HIT) biedt NC-gebruikerstraining via handige online-zelfstudie.
Ontdek de HIT-leermethode

Webinars

In onze webinars laten trainers u zien hoe u TNC-functies kunt gebruiken om uw bewerkingstaken te beheersen.
Bezoek onze YouTube-afspeellijst

Video's en animaties

Maak kennis met onze producten via onze video’s. Productmanagers leggen de voordelen van het product uit met behulp van animaties.
Bezoek onze mediabibliotheek

Documentatie

Hier kunt u gebruikershandleidingen, installatie-instructies, montage-instructies, software en nog veel meer downloaden.
Ga naar het downloadgedeelte